Hayatı Değiştiren Güzellik Sırları ve Favori İpuçları



Güzellik oyununuzun seviyesini yükseltmenin yollarını mı arıyorsunuz? Tonlarca para harcamadan muhteşem olmak ister misiniz? Bu hayat değiştiren güzellik tüyolarıyla , sen yapana kadar taklit etmenin pek çok yolu var ! En sevdiğim ipuçlarından bazıları için okumaya devam edin!

CİLT İÇİN GÜZELLİK HAYATI TÜYOLARI

Cildiniz için hayat değiştiren güzellik tüyoları ister misiniz? İşte en iyilerinden bazıları!

Kuru, çatlamış dudaklarla savaşmaya mı çalışıyorsunuz? Banyonuzda harika bir peeling var… diş fırçanız! Ölü veya pürüzlü deriden kurtulmak için her gece dudaklarınızı pul pul dökmek için kılları kullanın, ardından biraz Vazelin veya benzeri bir şeyle devam edin .

Ayrıca dudaklarınızı sade eski şekerle de pul pul dökebilirsiniz. Ve lezzetli tadı!

Vazelinden bahsetmişken, dudaktan çok daha fazlası için kullanabilirsiniz. Kuru kütiküller, çatlamış topuklar ve hatta ekstra bir pop için vurgulayıcınızın altında bir taban olarak harika!

Bir başka önemli çoklu görev öğesi Neosporin'dir . Yaralara iyi geldiğini biliyorsunuz, ancak jilet yanıkları, çatlaklar, kuru kütiküller ve hatta kanayan sivilceler üzerinde de kullanabilirsiniz. İlk yardım çantanız için bir tane, makyaj çantanız için bir tane alın!

Süslü tonerlere çok para harcamak yerine, cildinizi aydınlatmak için elma sirkesi kullanmayı deneyin. Yatmadan önce cildinize biraz elma sirkesi sürün ve sabah yıkayın. Sadece bir hafta sonra sonuçları görmeye başlamalısınız. Sadece unutmayın: elma sirkesi güçlü bir maddedir ve eşit derecede güçlü bir kokusu vardır. Uyarılmıştın!

Cildinizde mevcut astarınızdan daha doğal ve daha yumuşak bir şey istiyorsanız, aloe vera jeli deneyin. Cildinizi pürüzsüzleştirir ve kızarıklık ve iltihabı sakinleştirmeye yardımcı olur. (Bu yüzden güneş yanığından sonra aloe vera jeli önerilir!) Ayrıca makyajınızın daha az kekremsi görünmesine yardımcı olur.

Çirkin kafalarını büyüten siyah noktalar mı? Diş macunu ve kabartma tozu karışımı, bu siyah noktaları hızla çıkarmak için hile yapacak! Karışımı cildinize (siyah noktalarınızın olduğu her yere) uygulayın ve bölgeyi (tercihen temiz ve yeni) yumuşak bir diş fırçası ile dairesel bir şekilde nazikçe ovalayın. Bunu üç dakika boyunca yapın, ardından diş macunu ve kabartma tozu kalıntılarını yüzünüzden ılık suyla yıkayın. Karışım size temiz bir cilt vererek tüm yağa özen göstermeliydi.

Hindistan cevizi yağı, tamamen doğal, nazik ve nemlendirici bir temizleyici ve makyaj temizleyicisi için harika bir üründür. Tüm cilt tipleri için, özellikle yağlı ve akneye meyilli ciltler için harikadır. Hindistan cevizi yağı da saçlarınız için çifte görev yapar! Özellikle kıvırcık saçlarınız varsa, harika bir saç maskesi veya saç kremi. Kullanmak için hindistancevizi yağını saçınıza fırçalayın ve 30 dakika bekletin. Yıkayın ve daha sonra saçınızın ne kadar inanılmaz yumuşak olduğunun tadını çıkarın.

Saçlar söz konusu olduğunda, saçınızı kurutmak için havlu yerine pamuklu bir tişört kullanmayı düşünün. Saçınızdaki elektriklenmeyi ve elektriklenmeyi azaltacaktır.

Ve son olarak, en iyi güzellik tüyoları her zaman duyduklarınızdır: Yeterince uyuyun, yatağa makyaj yaparak gitmeyin ve bol su için!


OKUL İÇİN GÜZELLİK HAYATI TÜYOLARI

Hayat meşgul, anlıyorum. Güzelleşmek için harcayacak sonsuz zamanı olan arkadaşlarınızla ödev yapmak ve takılmak arasında mı? Endişelenme, bu hayat değiştiren güzellik tüyoları ile hemen kapıdan çıkacaksın !

Aradığınız makyaj paletini bulmanın ucuz ve kolay bir yolu için makyaj paletlerinizi bir mektuplukta düzenleyin. Tüm makyaj paletlerinizi anında görebilmeniz için banyo tezgahınızdaki her şeyi tek bir noktada tutmanın zarif bir yolu. Staples , Office Depot veya Target gibi yerlerden şirin bir şeyler alın.

Hazırlanmak ve kıyafetlerinizin bazı yerlerinde biraz buruşuk olduğunu fark etmek mi? Kırışıklıkları gidermek için saç düzleştiricinizi kullanın! Bu numara özellikle gömlek yakalarında harika.

Belki saçın biraz yağlı görünüyor? Biraz kabartma tozu alın ve tamamen doğal bir kuru şampuan olarak kullanın. Saçınızın köklerine sadece biraz kabartma tozu serpin, saçınızın tüm yağını emmesi gerekir. Saçınızda büyük beyaz bir çizgi olmaması için saçınıza iyice sürdüğünüzden emin olun!

Artık hayatınızı değiştirecek güzellik tüyolarınız olduğuna göre, umarım bu ipuçlarını ve püf noktalarını benim kadar faydalı bulursunuz. Hepinizi çok seviyorum! Harika kalın, tatlı kalın ve birbirinize iyi davranmayı unutmayın. Güle güle!


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Word ile PDF nasıl açılır ?